День знань

В Україні 1 вересня відзначають День знань — це свято, яке збігається з початком навчального року в школах та університетах. Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Особливо радісно зустрічали сьогодні педагоги дошкільнят. Самих найменших, які прийшли вперше ознайомили з територією закладу, груповою кімнатою. Дошкільники, які раніше відвідували заклад, розширили свої знання щодо професій, які є у дитячому садку та дізналися,що змінилося впродовж літа, закріпили правила поведінки.

Лунала весела музика, територію закладу заповнювали цікаві ігри і забави, розваги з цифрами, різнокольоровими кубиками — все це надало святу особливого веселкового настрою, теплих барв довгоочікуваної осені.

Так мріється, щоб ця осінь стала для кожного малюка радісною, мирною, оздоровлюючою, пізнавальною та щасливою.

Група №3

Група №4

Група №7

Група №8

Група №9

Група №10

Група №11

Опубліковано у Новини, Фотогалерея, Група №3, Група №4, Група №7, Група №8, Група №9, Група №10, Група №11 | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь