День української мови

Відомий український педагог Василь Сухомлинський писав: «Мова — це віконця, через які людина бачить світ. Багата мова — багатий духовний світ, розвинуте почуття краси слова — велика моральна культура. Убогість слова — це убогість думки, інтелектуальної, емоційної, естетичної товстошкірості».

Мова — це великий дар. І в кожного народу вона своя. Мова — це доля народу, і вона залежить від того, як ревно ми всі плекатимемо її. Тому що наш народ створював мову віками, багато боровся і бореться за її існування і процвітання. І ми, як свідомі громадяни нашої країни, повинні не тільки зберегти набуте, а й примножувати її багатства для прийдешніх поколінь.

21 лютого вихованці закладу позмагалися в ерудованості, взявши участь у вікторині знавців української мови. Вікторина містила такі блоки: «ВІДГАДАЙ ФРАЗЕОЛОГІЗМ» ; «СЛОВНИКАР»; «СКАЖИ БЕЗ ЗАТРИМКИ»; «ВІДГАДАЙКО»; «СКЛАДИ ПРИСЛІВ’Я», повторили абетку та пригадали улюблені казки.

Група №3

Група №5

Група №6



Група №8

Група №9

Група №11

Опубліковано у Новини, Фотогалерея, Група №3, Група №5, Група №6, Група №8, Група №9, Група №11 | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь