Ранній старт у вивчені іноземної мови

Англійська мова сьогодні є невід’ємною складовою навчального процесу дошкільнят. Кількість і якість методик з навчання дітей цього віку англійської мови найрізноманітніша.

Ранній старт у вивчені іноземної мови забезпечує надійний фундамент, на який міцно вляжуться знання, отримані в школі. А дитина, будучи підготовленою і вже розуміючи сам процес навчання, буде готова сприймати нову інформацію, утримувати увагу.

Саме в нашому дошкільному навчальному закладі головним завданням викладача є зацікавити дитину, пробудити бажання займатись з задоволенням. Різні види і форми роботи на занятті не дають дітям нудьгувати ні хвилини.

Барвистий наочний матеріал, зустріч з улюбленими героями, веселі віршики і скоромовки, пальчикові ігри, рухливі пісеньки, театралізовані ігри — це все те, що робить процес навчання невимушеним і захоплюючим. Ми стрибаємо, повзаємо, бігаємо. А ще танцюємо і робимо англійську зарядку. Іноді можна кричати, плескати в долоні, стукати ногами і навіть показувати мову. Тому що навчання дошкільнят іноземної мови та емоції — нероздільні поняття.

Опубліковано у Поради вихователя-методиста | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь